Categorie archief: Geen categorie

Het programma is weer klaar

Nog 7 weken voordat het weer Pinksteren is. Het programma is klaar en we zijn de laatste zaken aan het regelen. Iedereen is  gevraagd en de afspraken zijn gemaakt. Het gaat weer een vol en mooi kamp worden.

Volgend op het trieste bericht over Edwin, PE5EDW die begin februari silent key is gegaan heeft de vossenjacht commissie een mooi eerbetoon gemaakt door de “jacht op het vossenjong”  voortaan de nieuwe naam “Edwins jacht op het Vossenjong” te geven.

Edwins vrouw Elena zal zondag avond 20 Mei op de Paasheuvel aanwezig zijn om de winnaar bekend te maken en de bijbehorende oorkonde te overhandigen.

De kindersoldeer middag gaat dit jaar de Morse Phone maken. Mede door een gulle bijdrage door het Veron Fonds kan dit project ook dit jaar weer voor het lage bedrag van 5 Euro gebouwd worden. Meer informatie op de Jeugdsoldeerproject  pagina.

Meer informatie volgt hier op deze site. Kijkt u ook even op onze facebook?

Tot snel,

Benno, Sandra en Kim..

 

 

 

 

 

Pinksterkamp 2018 gaat er weer komen

Buiten is het nog koud maar binnen voor de open haard zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het Veron Pinksterkamp 2018. Dit jaar is het VPK van 18  t/m 21 mei 2018.

De locatie was voor velen nieuw en ook dit jaar zullen we weer samenkomen op de Paasheuvel in Vierhouten. De Zonnehal zal weer een centrale rol gaan spelen voor alle activiteiten, de VPK receptie en een onderling QSO.

De blokhutten zijn ondertussen allemaal al verhuurd maar op de kampeer velden is uiteraard voldoende ruimte. Iedereen is welkom en voor inschrijven is niet nodig.

Voor de mensen die eerder willen komen kan er vanaf maandag 14 Mei na 14:00 al opgebouwd en gekampeerd worden. Graag hebben we hier dan wel een berichtje over zodat we weten waar we op mogen rekenen.

Ondertussen zijn de meeste vaste medewerkers al benaderd en hebben ze hun hulp al toe gezegd. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.  Mocht je plannen hebben benader ons dan via de mail en mogelijk kunnen we helpen je plannen uit te voeren. Een VPK organiseren is veel werk en er is altijd ruimte voor extra handjes..

Wij zijn te bereiken via de Mail op vpk@plantagie.org.

Volg deze website voor de laatste info, maar ook het Electron en op onze Facebook pagina.

We hebben er weer zin in, jullie ook?

73es Benno, Sandra en Kim Plantagie