Het programma is weer klaar

Nog 7 weken voordat het weer Pinksteren is. Het programma is klaar en we zijn de laatste zaken aan het regelen. Iedereen is  gevraagd en de afspraken zijn gemaakt. Het gaat weer een vol en mooi kamp worden.

Volgend op het trieste bericht over Edwin, PE5EDW die begin februari silent key is gegaan heeft de vossenjacht commissie een mooi eerbetoon gemaakt door de “jacht op het vossenjong”  voortaan de nieuwe naam “Edwins jacht op het Vossenjong” te geven.

Edwins vrouw Elena zal zondag avond 20 Mei op de Paasheuvel aanwezig zijn om de winnaar bekend te maken en de bijbehorende oorkonde te overhandigen.

De kindersoldeer middag gaat dit jaar de Morse Phone maken. Mede door een gulle bijdrage door het Veron Fonds kan dit project ook dit jaar weer voor het lage bedrag van 5 Euro gebouwd worden. Meer informatie op de Jeugdsoldeerproject  pagina.

Meer informatie volgt hier op deze site. Kijkt u ook even op onze facebook?

Tot snel,

Benno, Sandra en Kim..