Nog ruim 3 Weken.

Nederland zucht al onder een vroege hittegolf en het moet nog Mei worden. Dit beloofd veel goeds voor het VPK en we hebben er zin in. De eerste aanmeldingen voor deelnemers die eerder willen komen zijn al binnen. Iedereen is altijd welkom maar omdat er beperkt vaste stroom aansluitingen zijn tot donderdag 17 Mei horen we graag via vpk@plantagie.org wie er eerder komt.

Wim en Wilma hebben de wissel Trofee klaar voor “Edwin jacht op het Vossenjong” Het is weer een prachtige trofee geworden die vele jaren uitgereikt gaat worden aan de winnaar van deze jacht.  Wim, PA3AKK heeft een instructie van deze jacht in 3 talen gemaakt. Deze instructie is hier terug te vinden.

De kleurplaat is vele jaren verzorgt door Hennie en Rient, maar nadat ze afgelopen jaar aangegeven hadden dat het het laatste jaar was moesten we opzoek naar een nieuwe tekenaar. Onno is hier ingesprongen en zal dit jaar naast de kinderbingo ook de kleurplaat gaan maken.

Tenslotte heeft de Vossenjachtcommissie nog een actueel bijgewerkte kaart voor de jachten uitgebracht. Deze is terug te vinden op de downloads pagina. 

Like ons op onze Facebook pagina en houd deze site in de bookmarks om op de hoogte te blijven van het laatste Nieuws…

Tot ziens Benno, Sandra en Kim.