VPK 2019 het vlintenholt?

Ja ook in 2019 zal er zeker weer een Veron pinksterkamp komen.
en van 7 juni tot en met 10 juni 2019 zitten we terug in Odoorn.

Het Vlintenholt is bij vele van ons nog wel bekend omdat we hier van 2000 tot en met 2014 ook ons VPK hebben gehad en nu het management over is genomen en de tijd heeft gekregen orde op zaken te stellen is het weer een mooie gelegenheid om te zien hoe het daar nu is.

Het terrein is bekend en de accommodaties zijn onderhouden dus de vaste gasten zullen weten hoe het daar is maar er zullen ook weer enkele aanpassingen komen dus is het belangrijk dat jullie de publicaties in de gaten houden.

Zeker deze site en onze facebook pagina zullen wij in April en Mei weer gaan vullen met de laatste info.

Iedereen tot ziens in Odoorn op het Vlintenholt van 7 t/m 10 juni 2019.

Benno, Sandra en Kim