Tarief bekend.

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het onderhandelen van o.a. het Tarief.

Ik kan jullie eindelijk melden dat wij een scherp persoon per nacht tarief van 8,50 euro hebben kunnen afspreken. Voor de kinderen geld een zeer laag tarief van 2 euro. Natuurlijk heb je voor dit lage persoonstarief niet overal een hele kampeerplaats voor jezelf en zullen we weer gezellig gaan inschikken, maar zo houden we het kamp wel voor iedereen betaalbaar.

Het Vlintenholt is behalve op opbouw en afbraak, auto vrij en dus moet je de auto buiten het terrein op de grote parkeer plaats laten staan. Verder is het zuidveld huisdieren vrij. Voor huisdieren is het noordveld beschikbaar.

Wij hebben gedurende het VPK weekend van 7 tot 10 juni 2019 de plekken gereserveerd. Dus daar hoeft niemand meer te reserveren. Komt u eerder of gaat u later of neemt u een huisdier mee en wilt u op het Noordveld gaan staan dient u dit zelf bij het Vlintenholt te reserveren. Geef daarbij wel aan dat u voor het VPK komt. Op de verblijfsmogelijkheden pagina kunt u meer vinden over het verblijf op het Vlintenholt.

Komende weken zal het programma duidelijker worden. Volgt u deze website en natuurlijk onze Facebook pagina.

73es Benno