Reserveren bij Vlintenholt werkt niet goed.

Belangrijke informatie over reserveren van vooraankomsten tijdens het VPK en plaatsen op het Noordveld (met evt. huisdier)

Wij hebben helaas al langere tijd signalen ontvangen dat de reserveringen bij ’t Vlintenholt van plaatsen voorafgaand aan het VPK en reservering van plaatsen op het Noordveld niet doorkomen bij ’t Vlintenholt.

Daar blijkt dat dit probleem niet op korte termijn opgelost gaat worden hebben wij met de beheerder van de camping afgesproken dat alle voor aankomsten alsnog bij ons (de vpk organisatie) geboekt kunnen gaan worden. Dit kan per mail: vpk@plantagie.org of telefonisch of via whatsapp via telefoonnummer 0623414739 of via onze VPK facebook pagina.

Mocht je al een reservering hebben staan dan zou het prettig zijn om deze ook nog even aan ons door te geven via een van bovenstaande kanalen.

Mocht je alleen (een gedeelte van) het Pinksterweekend willen komen (7-10 juni) hoef je dus niet van te voren te reserveren, daarvoor zijn er ruim voldoende plaatsen afgesproken.