De organisatie is gearriveerd

We zijn weer aanwezig op ’t Vlintenholt. De eerste deelnemers zijn al gearriveerd. Plekjes worden ingericht en antennes worden opgesteld. De Camping eigenaar heeft het winterseizoen goed gebruikt om de terreinen nog beter te maken. De donkere hoekjes zijn gesnoeid en het gras is gemaaid.

Het Vlintenholt is auto vrij. Bij aankomst meld je je bij de Vlintenholt receptie dat je voor het VPK komt. Die doen dan de slagbomen open zodat je je auto kan uitpakken op een mooi gekozen plekje. Na het uitpakken dien je de auto terug voor de slagbomen op de grote bos parkeerplaats te zetten. De receptie is alleen open van 10:00 tot 12:00 , 14:00 tot 16:00 en 18:30 tot 19:30. probeer, indien mogelijk, rekening te houden met deze tijden omdat de slagboom anders dicht zit.

Er is dit jaar geen gelegenheid tot snacken op ’t Vlintenholt. Hiervoor moet je dus Odoorn of Exloo in. De supermarkt in Odoorn is open van 8 tot 8 maar is 1e Pinksterdag gesloten.

Het stroom net is gelijk aan vorige jaren weer beperkt en het is verstandig een extra verlengsnoer mee te nemen. Maar er is voldoende ruimte voor je antenne systeem.