Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

Het VPK is al weer enige weken ten einde en de kampeer spullen zijn weer opgeruimd. Wij zijn druk bezig met de afronding van alle losse eindjes en hebben de rekening opgemaakt.

Het VPK was weer een groot succes en ondanks code rood in heel Nederland hebben wij maar een paar kleine buitjes gehad. Zo konden alle programma items gewoon doorgaan en zijn er geen tenten weggespoeld.

Blijft nog de vraag staan of jullie nog leuke foto’s hebben die gedeeld mogen worden. Stuur deze via de mail op of plaats ze ergens online en geef de link hiervan door. We hebben al een aantal foto’s ontvangen die terug te vinden zijn op de Foto pagina.

Dan kunnen we nu ook bekend maken dat we volgend jaar terug gaan komen op ’t Vlintenholt. Er zijn goede afspraken gemaakt en voor de opstart problemen van dit jaar gaan prima oplossingen vinden. Duidelijk is wel dat Wij ALLE VPK BOEKINGEN gaan doen. Dus wil je vroeger komen of neem je huisdieren mee stuur dan een mail met je wensen of plannen door naar vpk@plantagie.org

Dus het 55e Veron PinksterKamp is volgend jaar van vrijdag 29 Mei tot en met maandag 1 juni 2020 op ’t Vlintenholt in Odoorn.

73es Sandra, Kim en Benno Plantagie.