2020 weer een lustrum jaar….

2020 is al weer een aantal weken begonnen en zo ook de VPK organisatie. Insiders weten dat er organisatorisch iets is gewijzigd maar het blijft mijn doel dat zeker 2020 gewoon doorgaat en dat de gewone VPK ganger geen veranderingen gaat merken.

1 ding wat dit jaar zeker gaat veranderen is dat we vanaf het begin de reserveringen zelf in eigen hand zullen houden en dat bij aankomst de bekende party tent bij de ingang zal staan voor ontvangst van alle VPK gasten.

Onduidelijk zijn nog wel de slagboom tijden omdat het Vintenholt de rust tijden wil respecteren voor de reeds kamperende gasten. Houd u vooral deze website in de gaten voor de laatste informatie. Natuurlijk kunt u ook de receptie tijden van het Vlintenholt aanhouden voor uw aankomst.

Er is nog veel te doen en hulp is altijd gewenst. Heeft u nog ideeen of wilt u actief ondersteunen, neem dan ook even contact op met de VPK organisatie.

Nog een kleine 3 maand dat gaat het weer los.

73es jullie VPK Organisatie.