We kunnen weer

Na 2 jaar stilte omdat een simpele griep een pandemie bleek te zijn, is met alle vaccinaties en boosters het nu toch weer een gewone griep geworden.

Dat betekent dat we het gewone leven weer oppakken en weer allerlei activiteiten kunnen en mogen doen. De VERON heeft ook de activiteiten, waaronder het VPK, weer vrijgegeven.

En ja dus, kan het 55e VPK eindelijk zijn doorgang hebben en gaan we terug naar Odoorn waar we veel van onze activiteiten wel kunnen doen.

Gezellig ontmoeten in de natuur, kampradio, barbecue, vossenjachten en nog veel meer activiteiten.

We gaan wel wat dingen anders doen.

Meest belangrijk is het reserveren en boeken moet nu geheel via de website van het Vlintenholt: https://www.vlintenholt.nl/camping.

Doe dit zo snel mogelijk want vol is vol!

Geef hier je wensen aan en als je met meerdere families op 1 plek wilt staan of samen op meerdere plekken dan moet je dat ook aangeven.

Zo kan je samen staan maar dan met 1 familie boeken en met meerdere bijzet tenten, campers of caravans staan. Dit kun je aangeven bij je boeking en daar zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.

Er gaat geen aggregaat geplaatst worden. Dat betekent natuurlijk dat we ons aan de 6 ampère per plek moeten houden en dus kan de elektrische straalkachel dit jaar niet mee. Geef wel duidelijk aan bij je boeking dat je stroom wilt en bedenk ook dat als je met meerdere gezinnen staat je de stroom zult moeten delen.

Natuurlijk als je een hond meebrengt moet je op het Noordveld gaan staan. Hier wordt geen uitzondering in gemaakt. De start van de meeste gezamenlijke activiteiten zal dan ook daar plaats vinden.

We hebben nog 3 maanden en dus zal verdere invulling binnen kort komen.

Vragen kunnen zoals altijd naar benno@plantagie.org gestuurd worden.