Alles is weer opgestart….

Het VERON Pinksterkamp 2022 vindt weer plaats op camping ’t Vlintenholt in Odoorn. Het kampterrein is gepland, de kampeerplekjes geboekt, wie staat met wie, en belangrijker, waar we mogen staan dit jaar.

De vossenjachten worden gepland, de bingo wordt geregeld, en de kampradio is ook alweer in de planning. Wim en Wilma komen met een feestelijke familiejacht, en ja, we gaan ook weer ratten vangen. Het 55e VPK laten we niet zomaar voorbij gaan.

Pinksteren valt laat dit jaar en dus verwacht ik weer zomerse taferelen. Het soldeerproject sluit hierop perfect aan met een temperatuurmeter.

Er is nog voldoende tijd om de puntjes op de i te gaan zetten, maar binnenkort is het programma ingevuld en zal die ook op de website geplaatst kunnen worden.

Ik blijf dus melden dat je moet reserveren via de website https://www.vlintenholt.nl/.

Geef bij de opmerkingen aan dat je voor het VPK komt en dat je eventueel huisdieren meebrengt of als je bij iemand in de buurt wilt staan kan je dat ook aangeven. Waar mogelijk wordt daar rekening mee gehouden.

Ik heb gehoord dat er wel hier en daar tijdens het reserveren wel eens wat fout gaat maar ik begrijp ook dat na een contact via mail of telefoon het altijd weer goed komt en dat is me dan ook verzekerd door de camping-eigenaar. Er is nog steeds voldoende plaats, al zijn er al vele deelnemers geweest die een mooi plekje hebben veroverd.

Tot zover de voorbereidingen. Blijf deze site monitoren en bij vragen kun je me via de contact pagina bereiken.

Benno