Programma is klaar

Nog 45 dagen dagen en dan gaan we weer los. De laatste punten zijn gepland en het programma is klaar.

Steeds meer informatie komt er vrij en we zijn nog met een paar dingen bezig maar het wordt super.

Dit jaar komt er ook een BeerRUN en daarvoor vraagt de organisatie voor inschrijving op https://www.ardf-uitslagen.nl/odoorncontact/. Er is ook een gewone ARDF-jacht om iedereen een kans te geven mee te doen.

Verder zijn we druk bezig met T-shirts. Het wordt een jubileumjaar en dus een speciale kleur. Om niet met overschotten te zitten vraagt de organisatie daarvan ook een voor-inschrijving. Dat mag via de contact pagina vpk@plantagie.org of via de VPK Facebook pagina. Zo ben je verzekerd van een T-shirt met de juiste maat.

We verwachten de prijs van 7,50 te kunnen handhaven en kunnen dames en heren T-shirts bestellen. Kleur en opdruk laten we nog even een verrassing zijn.

Geef je naam en geplande aankomst datum door samen met je gewenste maten en aantallen. We hebben (XS t/m XXXL). Uiterlijke besteldatum is 20 mei a.s..

Je ziet, achter de schermen gebeurt er veel. We zijn er nog niet helemaal maar het gaat zeker goed komen.

Heb je nog geen plekje geboekt? Ga dan snel naar de site van ’t Vlintenholt. Het begint al gezellig vol te worden maar er is me verzekerd dat er nog enkele plekjes vrij zijn.

Nog ruim een maand dus het gaat nu kriebelen.

Tot ziens, blijf deze site monitoren voor het laatste nieuws of kijk op onze Facebook pagina.

73es Benno PA3FBX.