Het is bijna zo ver.

Nog 14 dagen de tijd om de laatste spullen voor te bereiden. Bijna kan de auto ingeladen worden, de camper gevuld, de tenten van de zolder en de shack in dozen en kratten. We hebben er weer zin in.

Er zijn ruim 100 T-shirts in verschillende maten besteld waarvan er een groot gedeelte al is besproken via de mail. We verwachten vrijdag nog wel de meeste maten te hebben van deze speciale jubileum uitgave. Een nieuwe kleur met het logo van 55e VPK. Wacht dus niet te lang met beslissen of je er een wilt want op is op geldt zeker voor dit verzamelstuk.

Heeft iedereen al een plekje geboekt want op de bonnefooi langs komen zal dit jaar erg lastig blijken te zijn. Plekken met stroom zijn er bijna niet meer en ook hier geldt dus vol is vol… Kom je op bezoek voor een paar activiteiten op zaterdag of zondag, vergeet dan niet even bij de receptie binnen te komen voor het betalen van je bezoekers vergoeding.

Let op de openings tijden van de receptie 10.00 – 10.45 uur en 14.00 – 16.00 uur
Daarbuiten zit de slagboom dicht. De VPK kamp leiding zit op het Noordveld plek 30 net naast de oude kampvuur kuil (ingang links). Mocht je onderweg in de problemen komen waardoor je de openingstijden niet gaat halen, bel dan even je vertraging door met de receptie +316-10044929 of met de VPK leiding +316-23414739.

Ik zal vanaf maandagmiddag 30 Mei al aanwezig zijn voor de opbouw en laatste voorbereidingen van het kamp.

Iedereen tot ziens en laten we er weer een super kamp van maken.

Benno, PA3FBX