Volgende week gaan we los

Nog 1 weekje en dan wordt het 55e Veron Pinkster Kamp weer geopend…

Zoals ieder jaar is de opening om 18:00 uur via de kampradio op 145.525 in FM en op 3.604 MHz in LSB.

Tijd voor nog de laatste zaken te melden. De jubileum T-shirts zijn binnen. De voor verkoop is afgelopen en we hebben nog een aantal extra in gekocht van bepaalde maten. Weest er op tijd bij want op is echt op. Voor € 8,50 kun je ze bij de VPK-organisatie ophalen.

Wim en Wilma hebben veel werk aan de familie jacht op zondag gehad. Ze willen iedereen als clown verkleed het bos in laten gaan. De mooiste clowns maken direct kans op de hoofdprijs. Neem dus je verkleedkleren mee om aanspraak te kunnen maken en laten we samen er een groot feest van maken.

In de huidige tijd wordt alles betaald met plastic. Maar tijdens het kamp moeten we soms cash met munten afrekenen. Een belangrijke tip is dus, “breng wat cash mee”. We hebben wel wat wisselgeld maar T-shirt, soldeerproject en de Bingo zullen vaak contact moeten worden afgerekend.

Normaal zal op de Camping rond 11:00 uur de plaats vrijgemaakt moeten worden. Maar ons VPK duurt tot maandag 12:00 wanneer we de sluiting zullen hebben in de VPK tent. Daarom heeft de Camping beheerder deze regel op maandag laten vallen en kan iedereen die maandag 6 juni wil vertrekken rustig de sluiting bijwonen en daarna de zaak gaan inpakken. De vertrektijd is maandag 6 juni voor 18:00 uur.

Maandag 30 mei zal ik al in Odoorn aankomen en als alles meezit zal de kampradio al op 1 juni in de lucht komen. Luister dus geregeld uit op 145.525 MHz of op 3604 kHz.

Tot ziens allemaal en een goede reis naar het 55e VPK.