We gaan naar een nieuwe plek!

Het 56e Veron Pinksterkamp gaat definitief door!!!

We gaan terug naar Vierhouten en dit keer naar camping Heidepark Veluwsch Karakter. Daar krijgen wij de beschikking over een aantal velden, comfortplekken en blokhutten.

Het arrangement dat te boeken is loopt van 25 t/m 30 mei 2023. Wil je eerder komen of later weg gaan dan kan dat! Meer informatie over de accommodaties en het reserveren zie je onder het kopje ‘vpk verblijfsmogelijkheid’.

Alvast een kijkje nemen op de camping? Dat kan via de site https://www.vdbholiday.com/nl/recreatie/veluwsch-karakter

Belangrijk om te weten: reserveren gaat via de camping en uiterlijk voor 15 april a.s.

Nu we weten dat het VPK doorgaat en waar het zal plaatsvinden gaan we in volle vaart verder organiseren. Het team ‘jachten’ was al stiekem bezig en kan de puntjes op de ‘i’ gaan zetten. Verder willen we graag onderzoeken of wij een catering kunnen organiseren die bemand zal worden door vrijwilligers.