Al 30 plekken gereserveerd

Het loopt goed met de aanmeldingen! De camping liet ons weten dat er al 30 plaatsen gereserveerd zijn. Dit terwijl de berichtgeving in het Electron nog moet gebeuren.

Er komt een grote VPK tent en dit jaar is er ook weer catering. Tijdens de activiteiten kan je koffie, thee en frisdrank kopen. Neem wel wat contant geld mee zodat je ook wat kunt kopen na een jacht of de bingo. We zoeken nog wat ondersteuning achter de bar. Als het je leuk lijkt om een uurtje te helpen achter de bar, laat dat dan weten bij de organisatie.

Het programma is al bijna klaar met mooie items, voor de gehele familie.

Nieuw dit jaar is het idee voor een radio station in de tent waar vooral iemand zonder licentie onder begeleiding verbindingen kan maken met de VPK call. Dit is dus interessant voor de kinderen maar ook de XYL of iemand die gewoon meekomt mag hier plaatsnemen achter de microfoon van het VPK. Natuurlijk is ook hiervoor voldoende begeleiding nodig en is jullie hulp dan ook welkom.