Programma bekend

Het programma is vast gesteld en terug te vinden in de programma pagina.

Er zijn al heel veel plekjes geboekt maar er is nog wat ruimte over. Nog drie weken en dan zet de camping de vrije ruimte weer open voor de “gewone” gast. Wil je nog snel iets boeken? Kijk dan op de pagina verblijfsmogelijkheden .

Er zijn wel wat vragen over de toekenning van de plekken. We hebben de beschikking over twee grote velden waar we zelf de indeling mogen gaan doen. We verdelen de plekken begin mei op basis van voorkennis van de wensen van deelnemers of de regio waar de deelnemers vandaan komen. Dit alles is natuurlijk ook sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte en elektrische aansluitingen. Een aggregaat is nergens toegestaan en dus zullen we werken met het beschikbare aansluit vermogen dat we met elkaar zullen moeten verdelen.

Er is een T-shirt kleur gekozen! Er zijn 150 shirts in verschillende maten voor zowel vrouwen als mannen besteld. Het is een Urban Purple kleur met geel logo geworden die weer drie jaar mee kan. Wil je zeker weten dat je maat er nog is, bestel deze dan nu via de email VPK@plantagie.org. Het is in 2022 niet helemaal goed gegaan met de maten, we hopen dat het dit jaar beter gaat zodat iedereen die een t-shirt wil, deze in de juiste maat kan kopen. Zie voor meer informatie de T-shirt Pagina.

Er zal weer catering zijn in de VPK tent. Er wordt koffie, thee, frisdranken maar ook een biertje of wijntje verkocht. Betaling kan alleen met contant geld dus zorg wel voor wat losse euro’s. We zoeken nog ondersteuning voor achter de bar om zoveel mogelijk open te zijn… Doel is wel open te zijn rond alle geplande activiteiten. Wil je helpen meld je dan ook weer via de email VPK@plantagie.org.

Tenslotte zijn er ver uitgewerkte plannen voor een clubstation in de tent. Hier kan, onder begeleiding, door de jeugd of deelnemers zonder machtiging verbindingen gemaakt worden op de HF maar ook QO100. We zoeken ook hier nog ondersteuning om zoveel mogelijk actief te kunnen blijven gedurende het weekend.

Zoals jullie zien zijn de bekende activiteiten er weer maar zijn we ook dit jaar vernieuwend bezig. Een nieuwe plek met een optie om de komende jaren op deze mooie centraal gelegen camping bij een te komen in een periode dat Nederland massaal op vakantie gaat. Maar dit wordt alleen een succes als iedereen zijn steentje bijdraagt. Wij verwachten dat we op jullie kunnen rekenen en horen graag eventuele uitdagingen zodat we er samen aan kunnen werken.

73es Benno