Nog een paar plekjes beschikbaar.

Nog een maand en dan druppelen de eerste deelnemers binnen op het nieuwe VPK kampterrein in Vierhouten. De officiële inschrijftermijn is vorige week verlopen. Er zijn bijna 60 aanmeldingen gedaan! Vandaag hebben wij van de campingeigenaar begrepen dat er nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn voor ons. Dus als je je nog bedenkt, dan kun je nog altijd contact opnemen met Het Veluwsch Karakter. Zie hiervoor de verblijfsmogelijkheden.

We gaan dit jaar naast de kampradio een station opbouwen in de VPK tent. Vrijdagmiddag en zaterdagmiddag willen we de jeugd uitnodigen om daar verbindingen te maken en aansluitend je eigen QSL kaart in te tekenen/kleuren. Er worden vast veel verbindingen gemaakt gedurende het weekend dus hebben we jullie hulp hard nodig bij het inkleuren van onze QSL kaarten. Alle kleur- en tekenmaterialen zijn aanwezig in de tent.

Dit jaar hebben we dus 2 VPK stations op het kamp. De Kampradio zal weer door Ben PA3DWJ gehouden worden. Dit jaar al weer voor de 25e keer en daarom zal hij uitkomen onder de call PA25VPK. Het zendstation in de tent gebruikt de “normale” call PA6VPK. Het zendstation daar zal werken op de HF banden en de Eshail, QO100 Geo-stationaire satelliet. Natuurlijk staat het iedereen vrij eens gebruik te komen maken van het zendstation in de VPK tent gedurende het hele weekend.

Tot slot nog een bericht over de t-shirts. In de voorverkoop zijn er slechts enkelen besteld. Wij gaan ervan uit dat tijdens het VPK meer deelnemers een t-shirt willen kopen. Wij hebben dan ook een grote bestelling bij de drukker gedaan en diverse maten besteld. Qua maten is het dan net als andere jaren: op = op. Het T-shirt is natuurlijk wel weer voor meerdere jaren geschikt.

Blijf de berichten volgen.

Benno PA3FBX.