Nog 3 weekjes

Bent u al aan het inpakken? Nog 3 weken en dan gaan we los. De camping ligt er prachtig bij en het weer wordt iedere dag beter. Er zijn al veel boekingen. Niet iedereen heeft aangegeven dat ze voor het VPK komen dus gaat het best weer passen en meten worden. Plek is er wel maar het aantal stroom-aansluitingen is beperkt.

We zijn bezig met het indelen en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met wie bij wie en waar wil staan. We gaan volledig gebruik maken van het campingstroomnet en aggregaten zijn NIET toegestaan. Een paar meter extra stroom kabel is wel handig om mee te nemen. Overigens is dit een open camping waar auto’s zijn toegestaan. Die mogen echter niet op de kampeervelden staan. De parkeerruimte voor auto’s is beperkt dus als je kan carpoolen dan is dat zeker wenselijk. We willen de camping natuurlijk leefbaar houden en het dorp is met zijn faciliteiten op wandelafstand.

Bij aankomst kan je je melden bij de receptie van het Veluwsch Karakter. Zij weten waar iedereen wordt ingedeeld en sturen je direct naar je plek. Bij camperplaats 1 staat de VPK info tent waar de indeling ook bekend is. Verder zal daar het programmaboekje, stickers, T-shirts en de presentielijst te vinden zijn. Veel van deze zaken zullen ook in de VPK ontmoetingstent te vinden zijn, die daar tegenover staat opgesteld.

We hebben er zin in en verwachten een super kamp te krijgen.