We zijn er weer

Nog 5 dagen voor het VPK begint. We hebben het mooie weer aangegrepen om zelfs nog een dagje eerder te gaan. Dus we zijn vandaag aangekomen op Camping Heidpark Het Veluwsch Karakter in Vierhouten. VPK info tent.

We waren niet eens de eerste, De familie Molenaar hadden zelfs de Hemelvaart al geboekt en waren dus de eerste VPK gasten op deze camping.

Aankomst tijd is na 13:00 uur en vertrek is voor 11:00 uur. Ondanks dat je redelijk vrij het terrein op en af kunt vragen we toch met klem hieraan te houden. De camping doet er alles aan om de terreinen er netjes uit te laten zien en hebben daar die 2 uur hard voor nodig. Angst voor de file ervaring van vorig jaar is ongegrond want zeker op donderdag en vrijdag zullen 2 ervaren receptionisten de zaken snel afhandelen. Iedereen is ingedeeld en dus zal snel bekend zijn waar jouw plekje gereserveerd is.

Dreig je toch door drukte of file buiten de normale receptie tijden aan te komen, vragen we dat je op tijd met de receptie van Het Veluwsch Karakter contact opneemt en zo hoort hoe of waar je heen kan gaan. Iedereen krijgt een plekje.

Als je komt kamperen gaan wij en de camping ervan uit dat iedereen het hele weekend aanwezig is. Daarop is de prijs berekend en daar is het Pinkster arrangement op afgestemd. Kom je een dagje op bezoek dan kan dat uiteraard ook! Meld in dat geval ook bij de receptie je aanwezigheid, dan kan je direct het verschuldigde bezoekersgeld betalen. Veld A.

De camping werkt met de Recon voorwaarden die dus voor alle gasten van het VPK gelden.

Goede reis en tot ziens in Vierhouten.

Truus en Benno