Het programma is al bijna kompleet.

Het is inmiddels een beetje traditie aan het worden dat er al veel VPK-gangers eerder op het VPK aankomen dan de officiële aankomst dag op vrijdag. En ook dit jaar is dit dus weer mogelijk! Eerste aankomst dit jaar is zelfs mogelijk vanaf maandag 29 mei na 14.00 uur, uiterlijk vertrekmoment is op dinsdagochtend 6 juni 12:00 uur.  In verband met de te organiseren Electra voorzieningen is het wel noodzakelijk dat eerdere aankomsten en latere vertrekken doorgegeven worden via de mail:

 

Ook het programma is al weer zo goed als rond,  achter de schermen is er al weer hard gewerkt door een ieder. Zo zullen uiteraard de jachten weer door De Vossejacht commissie worden voorbereid.  En op de zaterdagmiddag is er weer het jeugd solderen. Dit jaar is het bouwproject  de “Light Mill”.

Ook de andere bekende activiteiten zoals  de kampradio, de familiejacht op zondagmiddag en een bingo staan weer op de planning. Nieuw in het programma is een karaoke activiteit op de zondagavond. En uiteraard zal er volop gelegenheid zijn voor het onderlinge QSO.

 

Like ons ook eens op facebook,  daar zal de komende tijd weer allerlei wetenswaardigheden voorbij komen. Wij hebben er in ieder geval al weer helemaal zin in en kijken uit naar een nieuw VPK!

73 namens de VPK-organisatie,

Benno. PA3FBX