ARDF Clinic op het VPK

‘Een keer meelopen met een ARDF vossenjacht tijdens het VPK?”

Tijdens de 2 mtr vossenjacht op zaterdagmiddag 3 juni zal Alex, PA1FOX, een vossenjachtclinic houden. We zullen samen, als groep, starten bij deze ARDF jacht en al wandelend onderweg zal Alex diverse technieken, tactieken en de strategie uitleggen. Tijdens deze clinic kan kunnen alle jagers in de groep tegelijk meeluisteren met de ontvanger van Alex. Neem hiervoor een 2 mtr portofoon mee! Als je een koptelefoon hebt voor je porto, neem die dan ook mee. Een eigen vossenjachtontvanger mag je natuurlijk ook meenemen, maar bedenk dat je dan mogelijk wat anders hoort dan Alex en ook zijn uitleg misschien niet goed kan verstaan.

De start van de jacht is om 14:00 uur, als je mee wil lopen met Alex graag om 13:30 verzamelen bij de Zonnehal. We zullen rond 16:00 uur weer terug zijn.

Let wel, we gaan niet hardlopen, maar lekkere wandelschoenen zijn wel fijn. 

73Es Alex – PA1FOX