Karaoke met Sonja

Als het goed is, kennen jullie mij wel als het vriendinnetje van de kampradio PA6VPK  en/of van Sonjazz, de band 2 jaar geleden op het feestje bij het 50e VPK.

Nu het muzikale gedeelte bij het kampvuur wegvalt, is het tóch leuk iets vrolijks op muziekgebied toe te voegen. Men heeft mij gevraagd de karaoke op mij te nemen en te presenteren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog maar één keer met karaoke meegedaan heb op een camping in Spanje heel lang geleden. Ik heb twee eigen bands waarin we zelf spelen en zingen en doe dus meestal geen karaoke. Ik zing vooral Jazz en ben minder bekend met de nieuwste popliedjes (luister weinig naar de radio, want ik ben meestal nieuwe nummers aan het instuderen). Dus het wordt vast hilarisch hoe ik bepaalde namen verkeerd ga uitspreken of de nummers helemaal niet ken of herken.

Ik weet dat in menig huiskamer een karaokesetje staat en dat vooral de jeugd hier erg goed in is. Wat ik ook weet is dat de ouders stiekem wel eens wat proberen, dus zij komen hopelijk (na enige drankjes) ook naar voren.

De bedoeling is dat iedereen die het leuk vindt gewoon eens de stoute schoenen aantrekt en het gaat proberen. Probeer elkaar te helpen en te steunen, ga eventueel samen aan de slag (en het podium op).

Heb je toch last van wat podiumvrees? Ik help je graag op weg of ondersteun waar je me nodig hebt. Wil je graag tips over hoe te zingen in een microfoon of wat stemtips, of zou je graag willen maar spelen de zenuwen je parten? Kom gerust even langs bij de kampradio, en dan kunnen we samen kijken of ik je op weg kan helpen. Het is écht heerlijk om te zingen!

Mocht hier erg veel animo voor zijn, dan kunnen we volgend jaar eens kijken of we van te voren een zang workshopje kunnen in lassen.

Er liggen lijsten met muzieknummers klaar waar je uit kunt kiezen bij de VPK receptie of de Bar, meerdere nummers mag ook, maar wees snel met invullen van je briefje want elk nummer kan natuurlijk maar 1 keer, ik verdeel het verder wel over de avond voor een prettige balans.

Weet je eigenlijk al een beetje wàt je gaat doen, neem dan ook vast wat kleding mee en make/up om je goed te presenteren. Het kan en mag allemaal! En ouders, houd U  niet in, nu zijn jullie kinderen jullie voorbeeld en U zult volgen.

Tot ziens, Zondagavond vanaf 20:30 in de Zonnehal.