“Lachen is gezond” zegt de clown

Dat is het thema van de familiejacht tijdens het 55ste VPK. Hoe toepasselijk kan je thema zijn nu we eindelijk de corona-teugels weer een beetje los kunnen gooien.

Het 55ste VERON Pinksterkamp. En bij een lustrum hoort een feestje. En bij een feestje horen clowns, gezelligheid en pret maken.

De familiejacht staat helemaal in het teken van clowns. Zeker ook omdat we van het 55ste VPK één groot feest willen maken, vragen we jullie helemaal in stijl van het thema verkleed deel te nemen aan de familiejacht. Bovendien gaan we groepsfoto’s maken! Wie weet is jullie groep de origineelste en het beste bij het thema passend verkleed en geschminkt.
Daarvoor zijn we – voorafgaand aan de start – ook nog op zoek naar een of meerdere personen die deelnemers willen begeleiden bij het schminken of zelf willen schminken. De mooiste groepsfoto’s zullen in de Electron geplaatst worden.     

Laten we er met z’n allen weer een fantastisch feest van maken.

We hebben er lang op moeten wachten maar bedenk : Wat in het vat zit verzuurd niet. En blijven lachen, want “Lachen is gezond” zegt de clown.

Tot het 55ste VPK.
Wim en Wilma Bettgens
PD2WAM en PD2WLM