Verblijfsmogelijkheden

Camping Vlintenholt

Borgerderweg 17
7873 TC Odoorn

Het kampeerterrein van het Vlintenholt is tijdens het 55e VPK zonder reserveren voor iedereen beschikbaar vanaf vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020. Dit kampeer terrein is huisdieren vrij. Er mogen dus geen honden mee genomen worden. Verder is het Vlintenholt auto vrij en mag er alleen bij aankomst en vertrek op de camping gereden worden.

Ook met huisdieren kunt u naar het VPK komen. Hiervoor het het kleinere noord veld van het Vlintenholt beschikbaar.  Alle plekken op dit noordveld, dient u zelf voor de gehele periode te reserveren bij de VPK Organisatie via Mail, Facebook of whatsapp

De tarieven van het kamperen zijn €8,50 p.p.p.n.. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis en kinderen tussen 3-12 jaar betalen €2,00 p.k.p.n.. Tarieven zijn exclusief de toeristenbelasting van €1,15 p.p.p.n.. We hebben dit scherpe individuele tarief kunnen onderhandelen omdat we er van uitgaan dat de deelnemers inschikken en dat we de beschikbare ruimte optimaal gaan benutten. Het is dus niet zo dat 1 tent op 1 plek staat en dat iedereen zijn eigen +/-80m2 heeft.

Meldt wel bij de reservering duidelijk dat u voor het VPK komt om aanspraak te kunnen maken op dit tarief.

Wilt u eerder aankomen of later vertrekken dan is dit zeker mogelijk. Ook dit dient dan wel bij de VPK Organisatie gereserveerd te worden i.v.m. het maximaal aantal beschikbare plekken met een vast stroomnet. 

Verder heeft het Vlintenholt beschikking over enkele gemeubileerde onderkomens. voor meer info hierover en de beschikbaarheid verwijs ik u graag naar de website hieronder van het Vlintenholt en die van Juliette.

73es De VPK organisatie.