Verblijfsmogelijkheden

Het kampeerterrein van De Paasheuvel is tijdens het 53e VPK zonder reserveren voor iedereen beschikbaar vanaf  vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei 2018.

VPK terrein 2016

VPK terrein 2016

De tarieven van het kamperen zijn €8,00 p.p.p.n.. Nieuw dit jaar is een kindertarief! Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis en kinderen tussen 3-15 jaar betalen €4,00 p.k.p.n.. Tarieven zijn exclusief  de toeristenbelasting van €1,05 p.p.p.n..

Wilt u eerder aankomen of later vertrekken dan is dit zeker mogelijk. Dit dient dan wel bij de VPK organisatie gereserveerd te worden i.v.m. het maximaal aantal beschikbare plekken met een vast stroomnet. Eerste aankomst is mogelijk vanaf maandag 14 mei vanaf 14.00 uur. Reserveren kan alleen door een mailtje te sturen naar: vpk@plantagie.org. Geef hierbij duidelijk aan wanneer u wilt aankomen en wilt vertrekken!

De Paasheuvel zelf neemt geen individuele reserveringen of verzoeken in behandeling.

Blokhutten 2016

Blokhutten 2016

Het VPK heeft ook opties tot 15 April  a.s. op een 9-tal Finse blokhutten. Deze zijn elk geschikt voor maximaal 5 personen. De blokhutten staan op de Paasheuvel nabij de VPK terreinen. De kosten per blokhut bedragen euro 250,- . Daarboven komt nog toeristenbelasting van euro 1,05 per persoon per nacht. Bedlinnen is inbegrepen, evenals de schoonmaakkosten. Aankomst vrijdagmiddag, vertrek maandagochtend.

Door omstandigheden is er nog een enkele blokhut beschibaar

73es De VPK organisatie.